پسته (کشاورزی و زراعت)
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
تعداد صفحات | 34 |
حجم فایل | 63 کیلو بایت |
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود
پرداخت و دانلود
فهرست مطالب :
پسته 3
●تاریخچه : 3
● طبقه بندی گیاهی 4
● پراكنش جغرافیایی 4
● مهمترین ارقام پسته 5
● سطح زیر كشت پسته درجهان 5
▪ سطح زیر کشت پسته در ایران 5
● تولید پسته در جهان 6
▪ تولید پسته در ایران 7
● عملکرد پسته در جهان 7
▪ عملکرد پسته در ایران 8
شرایط اقلیمی 8
ارزش غذائی : 9
کاشت پسته 9
● احداث باغ 10
▪ خصوصیات خاك: 10
▪ كیفیت آب: 10
▪ نمونه برداری از خاك و آب: 11
▪ تهیه نمونه خاك: 11
▪ تهیه نمونه آب: 11
● روشهای كاشت و تولید نهال 16
آفات و بیماریهای مهم پسته 29
منابع 33
پسته
●تاریخچه :
پسته گیاهی است كه از دیرباز در نقاط مختلف ایران مورد كشت و پرورش قرار میگرفته است. جنگلهای وحشی و خودروی پسته در ناحیه شمال شرقی ایران و نواحی هم مرز با تركمنستان و افغانستان پیشینه ای باستانی دارد و تصور می رود كه درخت پسته حدود ۴-۳ هزار سال قبل درایران اهلی شده و مورد كشت وكار قرارگرفته است.
اولین ارقام پسته در ایران حاصل پرورش و اهلی كردن درختان پسته وحشی بوده است كه تعداد این ارقام بسیار محدود و شكل ظاهری آن با محصول پسته خودرو شباهت داشته است.كم كم بر اثر پیوند و جابجائی این ارقام و توجه باغداران از نظر درشتی دانه های پسته تا حدودی تحول ایجاد شده و ارقام جدیدی بوجود آمده است.
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود
پرداخت و دانلود
[ بازدید : 33 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما : ]